Information från Speedgroup / Information from Speedgroup

Some good news for our racers, even due to the unsure situation.

SWE: Eftersom det råder en viss osäkerhet kring starten av drag racing-säsongen på grund av coronaviruset och myndigheternas direktiv i de olika länderna har vi beslutat att förlänga rabattperioden för att betala registreringsavgiften till Drivers & Riders Club samt EDRS Pro Nordic Motorcycle Championship med en månad fram till i slutet av april.

ENG: As there is some uncertainty about the start of the drag racing season due to the corona virus and directives of the authorities in the different countries we have decided to extend the discount period for paying the registration fee to Drivers & Riders Club as well as EDRS Pro Nordic Motorcycle Championship with a month until the end of April.

Drivers & Riders Club

Valid for the following Classes  /  Gäller för följande klasser

Junior Dragster

Super Street

Super Gas

Super Comp

Street

Pro Street

Stock/Super Stock

Comp Eliminator

Pro ET

Super Pro ET

Top Doorslammer

Pro Modified

Junior Dragbike

Super Gas Bike

Super Comp Bike

 

EDRS Pro Nordic Motorcycle Championship

Valid for the following Classes  /  Gäller för följande klasser

Super Street Bike

Pro Stock Motorcycle

Super Twin Motorcycle

Top Fuel Bike

Series Partner
Media Partner
Racing Fuel Partner
News Archive